UTILAJE Yilmaz, UTILAJE PVC

UTILAJE Yilmaz, UTILAJE PVC, UTILAJE ALUMINIU, UTILAJE TERMOPAN, UTILAJE TAMPLARIE PVC, Yilmaz, MASINI DE DEBITAT, MASINI FREZAT, MASINI DEBAVURAT, MASINI SUDAT

UTILAJE Yilmaz, UTILAJE PVC, UTILAJE TERMOPAN

Despre Yilmaz Machinery producator utilaje si masini pentru aluminiu si PVC


YILMAZ MACHINERY este una dintre principalele companii din Turcia producatoare de masini si utilaje pentru productia ferestrelor si usilor din profile de aluminiu si PVC.

YILMAZ MACHINERY si-a inceput activitatea in anul 1977 la Istanbul, a crescut si s-a dezvoltat cu succes iar la inceputul anilor ’80 a patruns pe piata utilajelor pentru prelucrarea profilelor din aluminiu si PVC.

Acum compania produce un spectru larg de echipamente pentru productia usilor si ferestrelor din aluminiu si PVC, perfectionindu-se si reinnoind permanent produsele in concordanta cu cererile actuale:
- utilaje de debitat
- utilaje de frezat montanti
- utilaje de sudat
- utilaje de debavurat

Compania isi desfasoara activitatea in noul sau sediu din Umraniye – Istanbul de la inceputul anului 2005. Moderna capacitate de productie care se intinde pe o suprafata de 7000 mp suprafata construita este echipata cu utilaje de ultima generatie, aceasta permitand companiei sa respecte inaltele standarde de calitate autoimpuse si astfel sa se conformeze exigentelor Uniunii Europene. Deasemenea s-a asigurat in noul sediu si suportul logistic necesar exporturilor de utilaje in 52 de tari de pe cinci continente.

Daca privim prin lumina trecutului vom vedea ca succesul companiei consta in retehnologizarea constanta a acesteia si din abilitatea acesteia de a se adapta continuu la cerintele piesei, cu ajutorul departamentului propriu de cercetare si proiectare.Tintele noastre au fost intotdeauna sa fim un producator de utilaje si masini care sa incorporeze valorile si inovatiile noastre, sa fim organizati si capabili sa tinem pasul cu noutatile si cerintele pietei. Puternic ancorati in aceasta filozofie, vom continua sa va oferim solutii cat mai ingenioase, cu o atentie deosebita pentru mediu si cu un respect deosebit pentru oameni.

Experienta pe termen lung si inovatia tehnica permanenta ne-au permis sa sa mentinem o calitate crescuta a utilajelor noastre, care este confirmata de institutul turcesc de standardizare si a fost recunoscute de sistemul de control al calitatii ISO 9001. De asemenea suntem certificati GOST din Rusia, si certificate de calitate din Ucraina si Germania.