Afișez toate cele 3 rezultate

Masina de debitat de jos in sus, semiautomata, 700 mm – Yilmaz ACK 700

Mașina de tăiat de jos în sus, semiautomată, 700 mm este una dintre opțiunile noastre pentru mașinile de debitat, oferite de Yilmaz, furnizorul nostru. Acest produs este special conceput pentru operațiunile de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, fiind un utilaj esențial pentru atelierele care produc astfel de produse din PVC.

Masina de debitat radiala – Yilmaz RYK 420

Mașina de tăiat radială este unul dintre echipamentele noastre de tăiere disponibile la Yilmaz, furnizorul nostru. Acest produs este special conceput pentru operațiuni de tăiere a barelor, a profilelor și a armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, fiind esențial în atelierele care produc astfel de articole din PVC.

Masina de debitat portabila – 300 mm, 220 V66+ – Yilmaz KD 300

KD 300 – Mașină de tăiat portabilă – 300 mm, 220 V este una dintre opțiunile noastre pentru mașinile de tăiat, disponibilă la Yilmaz, furnizorul nostru. Acest produs este specializat pentru tăierea barelor, profilurilor și armăturilor din oțel pentru ferestrele din PVC, fiind esențial pentru atelierele care lucrează cu astfel de materiale.