Afișez toate cele 5 rezultate

Freza cu pantograf combinata – Yilmaz CRM 201 S

Freza cu pantograf combinată este creată special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC și aluminiu. Considerăm că acest utilaj este extrem de important și ar trebui să fie parte integrantă a atelierului dumneavoastră. În plus, este furnizat împreună cu numeroase accesorii, iar opțiunile pentru accesorii suplimentare sunt disponibile.

Pantograf cu trei motoare – Yilmaz CRM 250 S

Pantograf cu trei motoare este creat special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC și aluminiu. Fiind un element esențial, considerăm că produsul nostru ar trebui să fie prezent în atelierul dumneavoastră fără excepție. În plus, acesta vine însoțit de numeroase accesorii, iar opțiunile pentru accesorii suplimentare sunt disponibile.

Pantograf pentru aluminiu – Yilmaz CRM 200 S

Pantograf pentru aluminiu este conceput special pentru prelucrarea elementelor din profilele din PVC și aluminiu. Considerăm că este un echipament esențial în orice atelier de prelucrare și ar trebui să fie disponibil în mod obligatoriu. În plus, este furnizat împreună cu numeroase accesorii, iar există și opțiuni pentru accesorii opționale.

Masina de frezat montanti portabila, 220 V – Yilmaz KM 212

Această mașină de frezat montanți portabilă, KM 212, este concepută pentru a oferi o fixare precisă a profilelor din PVC și aluminiu. Este echipată cu o putere excelentă și oferă un randament maxim, fără a implica costuri exorbitante.

Pantograf portabil – Yilmaz FR 222

FR 222 – Pantograf portabil este creat special pentru prelucrarea elementelor din cadrul profilelor din PVC și aluminiu. Fiind un element extrem de important, considerăm că produsul nostru ar trebui să fie prezent în atelierul dumneavoastră fără excepție. În plus, acesta vine însoțit de numeroase accesorii, iar opțiunile pentru accesorii suplimentare sunt disponibile.