Afișez toate cele 3 rezultate

Masina de sudat profile automata, portabila cu un cap (0,2 mm) – Yilmaz TK 503

Mașina de sudat profile automată, portabilă cu un cap (0,2 mm) – TK 503, furnizată de Yilmaz, este un echipament ideal pentru producătorii de ferestre din PVC. Acest dispozitiv permite sudarea tuturor unghiurilor între 30 ° și 180 °, reglabile în mod infinit, cu toți parametrii precum timpul de topire și sudare și presiunea de sudare reglați independent. Aceasta oferă o precizie excelentă în sudarea profilurilor de PVC.

Masina de sudat PVC – Yilmaz TK-505

TK 505 – Masina de sudat PVC este o mașină pentru sudat profilele din policlorură de vinil, asigurând o sudare foarte precisă, dar și de o calitate superioară. De asemenea, indiferent de experiența dumneavoastră cu astfel de produse, veți vedea că produsul nostru dispune de un meniu foarte ușor de folosit, intuitiv, pentru ca utilajul să vă îmbunătățească afacerea.

Masina de sudat profile automata cu un cap (0,2 mm) – Yilmaz TK 505

Mașina de sudat profile automată cu un cap (0,2 mm) – TK 505 este soluția ideală pentru sudarea cu un singur colț a profilelor din PVC între 30 ° și 180 °. Această mașină este concepută pentru a oferi un nivel înalt de precizie, eficiență și ușurință în utilizare.